Dobbelt markiser​

Har du brug for en ekstra stor markise, så kan dobbelt markiser være den helt rette løsning for dig.

Hos Aalykke Markiser fører vi to forskellige typer dobbelt markiser, så du kan få den helt rigtige løsning alt afhængigt af dine ønsker til markisens størrelse og dine behov.

Vi tilbyder både levering og montering af alle former for markiser på hele Fyn, hvor vi ofte tager turen til for eksempel Svendborg og Odense for at tilbyde skræddersyede løsninger til vores kunder. 

Vi tager dog også gerne turen ud til kunder i resten af landet, som har brug for en af vores dobbelt markiser eller øvrige solafskærmningsløsninger.

Vores dobbelt markiser er velegnede til spisesteder med udeservering

Vores dobbelt markiser er særligt velegnede til spisesteder, der har udeservering. Det kan for eksempel være caféer og restauranter. Det er nemlig ofte steder, hvor der ønskes en stilren løsning, og hvor markiserne gerne skal fylde så lidt som muligt, så der er plads til flere gæster.

Som nævnt fører vi to forskellige typer dobbelt markiser, så du kan få en løsning, der dækker dine behov. 

Du kan derfor vælge imellem:

Kontakt os for kompetent rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om, hvilken løsning der vil være den rette for lige netop dig og din restaurant eller café, og har du brug for kompetent rådgivning og vejledning, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på det antal dobbelt markiser, som du har behov for? 

Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.Du kan enten komme i kontakt med os ved at ringe til os på telefon 24 26 29 20 eller ved at skrive til vores e-mail aalykke@hotmail.com, hvis det passer dig bedre. 

Derudover kan du også vælge at udfylde vores kontaktformular, som du kan finde her på denne side, hvis du foretrækker det. 

Kontakt os

Aalykke Markiser ApS

Spurvevej 1

5772 Kværndrup

​CVR-nummer: 33495501

Se cookiepolitik

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​aalykke@hotmail.com
besvares alle dage.