Elektriske markiser forhandles og monteres

Vi tilbyder salg og montering i hele landet

Kunne du tænke dig at få monteret en markise i dit hjem eller i din restaurant, café eller butik, og ønsker du en løsning, der er nem og ubesværet? Så kan en af vores elektriske markiser være et oplagt valg.

Hos Aalykke Markiser ApS tilbyder vi alt inden for solafskærmning og overdækning til både private og erhverv, og vi tilbyder derfor også både salg og montering af elektriske markiser til vores kunder.

Vi har særligt mange opgaver for vores kunder i Odense, Svendborg og på resten af Fyn, men vi har også kunder fra resten af landet.

Slip for besværet og vælg en af vores elektriske markiser

Markiser er både en flot og praktisk tilføjelse til dit hus eller din erhvervsbygning. I sommerhalvåret kan markiserne sørge for at sikre skygge både inde og ude, og i vinterhalvåret kan man sidde i læ for støvregn eller snefald.

Til gengæld kan det godt være lidt besværligt at skulle køre markiserne ind og ud manuelt, og derfor er vores elektriske markiser et oplagt valg for dig, der ønsker at slippe for besværet.

Få den elmarkise der passer til din stil og dine behov

Vi forhandler et stort udvalg af elektriske markiser, så du har mulighed for at vælge lige netop den model, der passer til din stil og dine vinduer. Vores mange forskellige markiser kommer nemlig i et væld af forskellige farver og mønstre, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette til din bygning.

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på din markiseløsning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores elektriske markiser, for at få svar på dine spørgsmål eller for at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, der lever op til dine ønsker og behov. Vi har mange forskellige markiser at vælge imellem, uanset om du ønsker en elektrisk markise eller en manuel markise.

Kontakt os

Aalykke Markiser ApS

Spurvevej 1

5772 Kværndrup

​CVR-nummer: 33495501

Se cookiepolitik

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​aalykke@hotmail.com
besvares alle dage.