Stort udvalg af drop-markiser​

Drømmer du sommetider om at kunne lukke din carport eller din terrasse af i siderne? Så kan du med fordel kigge nærmere på siden her. Hos Aalykke Markiser forhandler vi et stort udvalg af drop-markiser, hvilket gør det muligt at lukke siderne efter behov. 

Vores kunder er typisk fra Svendborg og Odense, men vi står til rådighed over hele Fyn.

Få drop-markiser til din overdækkede terrasse eller carport

Aalykke Markiser er et professionelt firma med brede kompetencer i branchen. Vi har med andre ord en stor viden om markiser, og derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette model til dig.

”Drop-markise” er betegnelsen for en markise, som kan benyttes på din allerede eksisterende terrasse, udestue, carport el.lign.

Selve markisen består af sidestykker, som er nemme at montere. Med disse sidestykker er det muligt at åbne og lukke for siderne lige efter dine behov.​

Hvis du fx skal holde havefest, fødselsdag eller konfirmation, er drop-markiser et oplagt valg til at skabe det lokale, hvor festen skal afholdes. Markisen kan anvendes igen og igen, og derfor er det netop så fornuftig en investering.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Er du på udkig efter drop-markiser til din terrasse? Så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette model til dig til en god pris.

Kontakt os på tlf.: 24 26 29 20 eller på e-mail: aalykke@hotmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt og fortæller dig mere om dine muligheder.

​​

Kontakt os

Aalykke Markiser ApS

Spurvevej 1

5772 Kværndrup

​CVR-nummer: 33495501

Se cookiepolitik

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​aalykke@hotmail.com
besvares alle dage.