Palladio 2020 terrassemarkise

Leder du efter en løsning til udvendig solafskærmning på din terrasse eller ved dine vinduespartier, så kan Palladio 2020 være den helt rette løsning, og den kan du få her hos Aalykke Markiser i Kværndrup.

Vi hos Aalykke Markiser leverer og monterer markiser for kunder i Odense, Svendborg og andre omkringliggende områder på Fyn, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af landet.

En terrassemarkise med mange forskellige muligheder

Palladio 2020 terrassemarkise er en traditionel, solid knækarmsmarkise, der er velegnet til alle former for overdækning og beskyttelse mod sollys. Den er blandt andet særlig velegnet til alle former for terrasser, facader og caféer.

Palladio 2020 markisen kan leveres med manuel betjening (håndsving) eller motor med enten vippekontakt eller fjernbetjening. 

Den kan desuden også monteres med tag i aluminium, hvis det ønskes. Med denne løsning vil dugrullen være beskyttet mod vind og vejr.

Derudover kan markisen bygges sammen til alle større terrasser, så der er komplet overdækning og solafskærmning.​

Kontakt os og få en pris på Palladio 2020

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på Palladio 2020 terrassemarkise, har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt lige netop denne model vil være den bedste løsning i forhold til dine specifikke behov? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning, så du kan få den helt rigtige løsning, der dækker dine ønsker og behov, og vi udarbejder naturligvis også gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 24 26 29 20 for en snak omkring dine ønsker og behov. Foretrækker du skriftlig kontakt, har du også mulighed for enten at skrive til os via vores e-mail aalykke@hotmail.com eller at udfylde vores kontaktformular, som du kan finde her på siden. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Kontakt os

Aalykke Markiser ApS

Spurvevej 1

5772 Kværndrup

​CVR-nummer: 33495501

Se cookiepolitik

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​aalykke@hotmail.com
besvares alle dage.