MARKISE-SCREEN, PARASOLLER & SOLSEJL​

Er du på jagt efter en markise-screen parasoller eller solsejl?

Kunne du godt tænke dig at få opsat en ny markise-screen på terrassen, eller drømmer du om en ny parasol til haven? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Aalykke Markiser forhandler vi et bredt sortiment af markise-screens, parasoller og solsejl både til private såvel som virksomheder fra bl.a. Svendborg, Odense og andre byer på Fyn. Vores sortiment spænder bredt med et hav af forskellige produkter til ethvert behov – og til ethvert budget.

Vi giver kyndig og kompetent vejledning

Vores erfarne og dygtige personale rådgiver dig naturligvis gerne omkring valg af produkt og vi laver også meget gerne kundetilpassede løsninger, som specifikt lever op til de ønsker og behov, du nu måtte have.

Hos os er du altid stensikker på at få et godt og solidt produkt med hjem, da vi udelukkende forhandler gode kvalitetsprodukter, som er lavet af solide og robuste materialer.

Ring i dag og hør nærmere om vores sortiment

Såfremt du er på jagt efter en markise-screen, parasol eller solsejl, er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi hos Aalykke Markiser kan hjælpe dig.

Vi rådgiver dig naturligvis gerne omkring valg af produkt, så du som køber er stensikker på at få den helt rigtige løsning og produkt med hjem. ​

Ring i dag på telefon 24 26 29 20 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Kontakt os

Aalykke Markiser ApS

Spurvevej 1

5772 Kværndrup

​CVR-nummer: 33495501

Se cookiepolitik

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​aalykke@hotmail.com
besvares alle dage.