Udskiftning af markisedug – din markise bliver så god som ny​

Er din markisedug gået i stykker, eller kunne du bare godt tænke dig at få en ny farve eller et nyt mønster på dugen?

Så kan vi hos Aalykke Markiser hjælpe dig. Vi tilbyder udskiftning af markisedug, så din gamle markise bliver så god som ny igen.

Vi holder selv til i Kværndrup, og vi udskifter derfor jævnligt markiseduge for kunder i Svendborg, Odense og andre byer på Fyn, men vi tilbyder vores service i hele landet, så kunne du tænke dig at få udskiftet din markisedug, står vi klar til at hjælpe.

Vi klarer arbejdet for dig

Vi har mere end 20 års erfaring inden for solafskærmning, og vi kan tilbyde en løsning til ethvert behov. Vi har et bredt og velassorteret udvalg af markiseduge fra nogle af de førende leverandører på markedet, og det betyder, at vi kan tilbyde udskiftning af markisedug til en flot dug af højeste kvalitet. 

Alle vores markiseduge er både helt nye, solide og meget robuste, og de kan derfor holde i rigtig lang tid.

Når vi udskifter markiseduge, kommer vi forbi din adresse og foretager alt arbejdet i forbindelse med udskiftningen. Det eneste du skal gøre er derfor at vælge, hvilken dug du kunne tænke dig.​

Trænger markisen til en reparation?

En markise har behov for et regelmæssigt serviceeftersyn, og ved ældre modeller kan der være behov for reparationer, så markisen efterfølgende kan fungere, som den skal. 

Vi tilbyder både et årligt servicetjek og reparationer af markiser, som du med fordel kan få udført, når vi kommer forbi til en udskiftning af markisedug.

Kontakt os for udskiftning af markisedug

Kunne du tænke dig at få udskiftet den gamle markisedug med en ny og holdbar dug, så hører vi meget gerne fra dig. Ring til os på telefon 24 26 29 20 for en indledende dialog eller skriv til vores e-mail aalykke@hotmail.com. Ønsker du en pris på din markisedugs udskiftning, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os

Aalykke Markiser ApS

Spurvevej 1

5772 Kværndrup

​CVR-nummer: 33495501

Se cookiepolitik

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​aalykke@hotmail.com
besvares alle dage.