Solafskærmning som hjælp til de varme sommerdage

Som beskyttelse mod solen er solafskærmning den bedste løsning. Med en afskærmning er du fri for solens skarpe stråler på de varme sommerdage. Det kan også være, solen generer dig om morgenen i soveværelset, eller at fjernsynet har et dårligt billede, fordi solens lys rammer skærmen. 

Aalykke Markiser ApS har de bedste former for solafskærmning på markedet, som kan løse hverdagens små problemer. Vi sørger for afskærmning på Fyn samt i resten af landet.

Både udvendig og indvendig solafskærmning

Aalykke Markiser ApS forhandler både udvendig og indvendig solafskærmning. Valget er dit. Indvendigt har vi et stort sortiment inden for gardiner. Her finder du lamel-, plissé- og rullegardiner. 

Skulle du ikke være til gardiner, kan du få en af vores smarte og let anvendelige persienner.

Hvis du har planlagt at få udvendig solafskærmning, har vi også mange muligheder. De mest oplagte er en af vores mange markiser eller screens. Her er der et stort udvalg af modeller, materialer og farver. Du kan finde den udvendige solafskærmning, som passer godt til dit hjems arkitektur.​

Vi tilbyder en gratis konsulent

Er du tvivl om, hvilken form for afskærmning der vil være bedst til dig? Aalykke Markiser ApS tilbyder en konsulent, som uforpligtende kan komme ud og kigge på dine vinduer. 

Her vil der kunne gives rådgivning omkring den bedste løsning for dig. Vores serviceniveau er højt, og vi har altid kunden i højsædet. 

Kontakt os i dag på 24 26 29 20 for at booke en konsulent eller høre nærmere. 

Kontakt os

Aalykke Markiser ApS

Spurvevej 1

5772 Kværndrup

​CVR-nummer: 33495501

Se cookiepolitik

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​aalykke@hotmail.com
besvares alle dage.