Vinduesmarkiser i topkvalitet

Aalykke Markiser ApS er specialister inden for vinduesmarkiser. Vi har et bredt udvalg og kan finde netop den markise, som passer bedst til dit hjem. 

Vores markiser har mange farver og laves i forskellige materialer. Vi leverer og monterer på en kvalitetsfuld måde, og vi overholder altid vores aftaler. Vi sælger vinduesmarkiser på Fyn og i resten af landet.

Det smarte ved vinduesmarkiser

Vinduesmarkiser er smarte, fordi de skærmer for solen samtidig med, du får sollys ind. På den måde sørger du for den nødvendige solafskærmning kombineret med den rette mængde sollys. 

Indfaldslyset vil hermed give et ønsket indtryk af din bolig. Et indfaldslys der med en markise kan justeres efter behov. 

Vi har et stort udvalg af vinduesmarkiser. En af vores moderne markiser er faldarmsmarkisen, som er god til lejligheder. Her vil dugen hænge ud fra vinduet i en skrå vinkel. En flot og praktisk markise til dig, der er bosat i lejlighed.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du overvejer at få nye vinduesmarkiser, kan du få en konsulent ud og kigge på dine vinduer.

Konsulenten vil kunne skræddersy et tilbud til dig og rådgive omkring hvilken markise, der vil passe bedst ind i din arkitektur. 

Ønsker du en konsulent til at vurdere dine vinduer, kan du kontakte os på 24 26 29 20.

Kontakt os

Aalykke Markiser ApS

Spurvevej 1

5772 Kværndrup

​CVR-nummer: 33495501

Se cookiepolitik

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​aalykke@hotmail.com
besvares alle dage.