Terrasseoverdækning til din café eller restaurant

​Med en terrasseoverdækning kan du beskytte dig mod alt slags vejr. Det er ideelt til dig, der har en café eller restaurant. Her vil gæsterne kunne sidde i skygge for solen eller i læ for regnen. 

Aalykke Markiser ApS laver overdækninger i høj kvalitet, som vil gavne din café eller restaurant. Har du en terrasse eller udestue i privaten, hjælper vi ligeledes til. Vi kører på hele Fyn samt i resten af landet for at sikre en god terrasseoverdækning til dig.

Din ven i mange henseender

Med en terrasseoverdækning, kan du rulle overdækningen ind og ud, som du ønsker. En markise kan monteres direkte på glasset, så overdækningen kan holde varmen ude. Dugen er også modstandsdygtig over for det danske vejr, og kan klare regn og blæst. 

​En terrasseoverdækning giver derfor mange fordele. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, som passer til dig og dine behov.

Udestuen kan have gavn af en terrasseoverdækning

Det er ikke kun caféer og restauranter, der kan have gavn af en overdækning. Udestuen i dit private hjem er også en god lejlighed til at få en overdækning. Her kan der igen monteres ovenpå glasset, så dækningen kan hjælpe med at holde varmen ude. 

Er du interesseret i en terrasseoverdækning, kan du få en konsulent ud og kigge på dine muligheder. 

Kontakt os på 24 26 29 20 for at høre mere.

Kontakt os

Aalykke Markiser ApS

Spurvevej 1

5772 Kværndrup

​CVR-nummer: 33495501

Se cookiepolitik

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​aalykke@hotmail.com
besvares alle dage.