Find din nye kassettemarkise – stort udvalg her!​

Drømmer du om at kunne gemme din markise væk, når du ikke bruger den? Så kan du med fordel vælge at investere i en kassettemarkise. Denne model giver dig nemlig mulighed for at gemme markisen helt væk, når du ikke bruger den. 

Hos Aalykke Markiser har vi mange forskellige markiser til rådighed, således kan vores kunder finde lige den model, som passer bedst til deres individuelle behov. Vi hjælper altid gerne med reparation, vedligeholdelse samt vejledning i forbindelse med valg af markise.

Vi servicerer primært kunder fra Svendborg og Odense, men vi står til rådighed over hele Fyn.

Med en kassettemarkise undgår du snavs – og du kan gemme markisen væk!

En kassettemarkise er en af de nyeste markisetyper på markedet, og den er allerede blevet utrolig populær! Det er der flere gode grunde til.

Med en kassettemarkise har du nemlig bl.a. mulighed for at gemme markisen helt væk, når du ikke bruger den. Det ser mere elegant ud, og samtidig sikrer det, at markisen holder sig pæn og ren.​

Se vores store udvalg af kassettemarkiser

Vi forhandler et bredt udvalg af markiser af høj kvalitet, således er vores kunder sikre på at gøre en god investering, som de kan få glæde af i mange år. Du finder kassettemarkiser både med motor og uden motor hos os. 

Vi forhandler følgende anerkendte mærker:

Kontakt os for flere oplysninger

Drømmer du om at få en kassettemarkise til hjemmet eller måske til campingvogn, så kan du finde en god løsning lige her hos os. Vi tilbyder desuden både reparation og serviceeftersyn.

Hvis du vil have flere oplysninger og et godt tilbud, så ring os op på tlf.: 24 26 29 20 eller på e-mail: aalykke@hotmail.com, så hører du fra os snarest muligt.​

Kontakt os

Aalykke Markiser ApS

Spurvevej 1

5772 Kværndrup

​CVR-nummer: 33495501

Se cookiepolitik

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​aalykke@hotmail.com
besvares alle dage.