Udestuemarkiser til en fornuftig pris lige her​

Drømmer du om en hyggelig stemning i din udestue? Her hos Aalykke Markiser finder du et bredt udvalg af udestuemarkiser, som kan bruges hele året rundt. Vores kunder er primært fra Odense, Svendborg og resten af Fyn.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Derfor står vi klar med kompetent vejledning, når du skal finde din nye markise. 

Uanset hvad dine individuelle behov og ønsker er, så kan du forvente, at vi har den type markise, som du er på udkig efter.

Nyd din udestue – hele året rundt!

Der er mange gode grunde til at investere i en udestuemarkise. Med en udestuemarkise kan du nyde din hyggelige udestue hele året rundt. Du slipper for at skulle i gang med det helt store byggeprojekt, da denne type markise er nemmere at etablere. 

Den kan lukkes helt af, så du får flere rum og mere plads i hjemmet, men den tæller ikke som ekstra kvadratmeter.

Vi går meget op i at give alle vores kunder ekstraordinær service, så får en god oplevelse, derfor kan du forvente, at vi tager os tid til at finde det rette produkt til dig, og at vi altid giver en så god pris som muligt. Derudover forhandler vi udelukkende kvalitetsmarkiser fra gode mærker. 

Herunder kan du se nærmere på vores udvalg af udestuemarkiser:​

​Kontakt os for flere informationer

Hvis du kunne tænke dig flere informationer om vores sortiment af udestuemarkiser, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med professionel hjælp og god service.

Vi kan kontaktes på tlf.: 24 26 29 20, på vores kontaktformular her på siden eller på e-mail: aalykke@hotmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt!

Alt i solafskærmning

Kontakt os for

et uforpligtende tilbud​

Ring på  24 26 29 20

eller send os en besked ved at udfylde denne formular

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Alykke Markiser ApS

CVR: 33495501

Spurvevej 1

5772 Kværndrup

Telefon: 24 26 29 20

E-mail: aalykke@hotmail.com

Leverandører​

​DUG FARVER

Logo kommer snart