Faldarmsmarkise til vinduer og altaner

Driver du en butik, en restaurant eller måske en café, og leder du efter en markiseløsning til dine lokaler, eller er du på udkig efter en markise til din altan? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Aalykke Markiser tilbyder vi alt inden for solafskærmning, og en af vores løsninger er den populære faldarmsmarkise, der er særligt velegnet til opsætning uden for butiksvinduer, ved spisesteder, på husfacader og på altaner.

Vores firma er beliggende i Kværndrup, og vi løser derfor mange opgaver i forbindelse med levering og opsætning af en faldarmsmarkise hos kunder i Odense, Svendborg og andre steder på Fyn, men vi løser også gerne opgaver hos kunder i resten af landet.

Skærm af for solen med en faldarmsmarkise

Der findes mange forskellige typer af markiser på markedet, og det kan være svært at beslutte sig for, hvilken model man skal vælge. 

En faldarmsmarkise har den store fordel, at den giver effektiv beskyttelse selv mod lavtstående sol, og det har en stor betydning for indeklimaet. Det er en velegnet løsning til solafskærmning ved vinduer og på altaner.​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din markiseløsning

Vi tilbyder faldarmsmarkiser i flere forskellige farver til en billig pris, og med vores store sortiment kan vi dække ethvert behov. Kunne du tænke dig at høre mere om vores sortiment, har du brug for rådgivning og vejledning, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den faldarmsmarkise, som du har behov for, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 24 26 29 20, du kan skrive til vores e-mail aalykke@hotmail.com, eller du kan skrive til os via vores kontaktformular her på denne side. Så kan du forvente at høre tilbage fra os snarest muligt. 

Få et godt tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Landsdækkende service

​​Vi monterer markiser i hele landet. Flotte kvalitetsmarkiser til gode priser

Alt i solafskærmning

​​Vi tilbyder de bedste former for solafskærmning på markedet.

Alt inden for overdækning

​​Lad os hjælpe dig med at finde en funktionel og stilfuld løsning.

Om firmaet

  • Alt i solafskærmning
  • Indvendig solafskærmning
  • Screen – Parasoller – Solsejl
  • Specialopgaver
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Alt inden for overdækning

Kontakt os

​Aalykke Markiser ApS

Spurvevej 1, 5772 Kværndrup

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: aalykke@hotmail.com​

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Leverandører​

​DUG FARVER

Logo kommer snart