Montering af markise tilbydes i hele landet

Køb markise med montering hos os

Kunne du tænke dig at få opsat en markise på din terrasse, i din restaurant eller måske på dine butiksvinduer?

Hos Aalykke Markiser ApS tilbyder vi alt inden for solafskærmning til både private boligejere og erhvervskunder, og vi kan derfor også være behjælpelige, hvis du ønsker en professionel montering af markise i dit hjem eller i din virksomhed.

Vi holder selv til i Kværndrup på Fyn, hvorfor vi har særligt mange opgaver for vores kunder i lokalområdet, Svendborg, Odense og omegn, men vi tilbyder også montering af markise for kunder i resten af landet.

Skab skygge og hold varmen ude

Markiser er et oplagt valg, hvis du ønsker at holde varmen ude af din butik, dine kontorlokaler eller dit hjem, og du samtidig ønsker at skabe skygge udenfor.

Det kan for eksempel være, at du gerne vil sikre dig, at dine gæster på caféen eller i restauranten kan sidde udenfor i sommerhalvåret uden at sidde i direkte sollys og den varme, der følger med.

Vi forhandler et bredt udvalg af markiser

Vi forhandler et stort sortiment af markiser, der dækker alle behov. Vi tilbyder blandt andet opsætning af markiser i form af:

  • Udestuemarkiser
  • ​Kassettemarkiser
  • ​Vinduesmarkiser
  • ​Terrassemarkiser
  • ​Dobbeltmarkiser
  • ​Kalechemarkiser
  • ​Facademarkiser
  • ​Elektroniske markiser
  • ​Café- og restaurantmarkiser.

Alle vores markiser kommer i mange forskellige farver og mønstre, så du kan få monteret lige netop den, der passer til dine ønsker og behov.

Kontakt os og få beregnet en pris på montering af markise

Hvis du kunne tænke dig at få professionel hjælp til montering af markise, så kontakt os endelig allerede i dag for en indledende snak omkring dine ønsker og behov. Så sørger vi for, at du får den rette hjælp, og vi beregner også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den markise og den montering, som du har behov for.

Vi har markiser til alle formål, ønsker og behov, og vi kan derfor sikre dig den rette løsning, uanset om du skal bruge en markise til din terrasse, din restaurant, din café eller din butik – eller til et helt femte sted.

Kontakt os

Aalykke Markiser ApS

Spurvevej 1

5772 Kværndrup

​CVR-nummer: 33495501

Se cookiepolitik

Åbningstider

Hverdage: 08.00 – 16.00

Fredage: 08.00 – 15.00

Lukket weekend og helligdage. 

Mails til ​aalykke@hotmail.com
besvares alle dage.